Friday, December 11, 2009

Thursday, December 10, 2009

bonceng Motor Pink


SANTAI...





Akikah Cuppies



Tens Zairi, 150pcs semuanya temanya color purple ngan pink utk anakanda girl2 baru.. TAHNIAH..tapi tak tanya pun zairi ok ke tak... busy u tak terkol...sorry harap2 ok ... order hari keje ni susah skit...tu sbb rasa cam tak puas hati je bikin cuppies zairi ni..

Cake Coklat Moise Ayu...




Tak Pro lagi nak bikin cake KG ni... simple je kan...Harap Ayu Puas Hatii..Tak puas hati takpe janji makan puas hehehe..ape daaahh ..

ALL collection Design Blue Cuppies




cupcake Blue Color






Order dr kak niza utk besday anaknya ABANG... tq.. semua 80pcs

Tuesday, November 10, 2009

Jom MENU petang


Weekend ari tu pk punya pk..last buat bubur ingat nak goreng pisang..tapi mengenangkan cicha batuk..emm elok gak buat bubur..budak2 ni suka makan jagung...kalau sapa nak cuba..boleh cuba..simple je..mus telah berjaya belajo masak...wahhhhhh....YUMMI

Collection Design Cupcake....



cupcake pinkky

cupcake purple

Cupcake Name

Cupcake Baby

Koleksi Design cupcake yang boleh pilih sapa nak order...yummi...

Wednesday, October 28, 2009

excident jatuh sdiri ....



Adoi nasib baik takde ape2 cuma luka kecil je lahhh...habis lutut aku kiri kanan, siku, tapak tangan luka.... gara2 aku g beli nasi ngan kuih lahh...entah camne aku dokong cicha tapi sandle ni mmg ala2 licin gakk aku selalu gak jalan pakai sandle ni terpesong skit..tadi lak kebetulan nak turun benteng tepi gerai tu..trus nasi semua yg aku beli pecah... adoiiii dah ler tgh kete byk situ...malu gak ler hehehe....ni aku snap skit part yang leh snap hehehe..MC lah ari ni..hilang mood nak g keje weh baju koyak..seluar aku lak habis kena kari ayam.....errrr..cobaaan...Gara-gara nak menahan cicha ngan perut....

Monday, October 19, 2009

Cupcake RAYA




NI CUPCAKE tema raya order dr kawan bibiknya..30pcs...

Open Opis RAYA... FRASER














Selamat hari raya semua..di penghujung raya... open raya ni buat kat fraser uniquip. kami share2 masak ..aku nya masak biasa lah aku buatkan kek coklat tu ngan acar mentah...cam2 ada kan semua buat yang order hanyalah satay. tak semua datang masing2 ada hal je.apepun selamat menikmati juadah raya melayu taste....jom makan....

Aksi 2 beradik Di waktu MALAM








Ni lah gaya budak 2 ni susah nak tdo malam... asyik main je...ni tia kadang suka2 snap sesama deme 2 ni.... emm aku tengok dah ada gambo ni..lawak gakk ahahahha..MINAH CICHA sebenarnya suka buat lawak, kakak dia gelak lagi dia suka buat2 ...emm pening tul ngan minah 2 niii hyperAktif aku rasa...